Szálláslehetőség a Föngyöskert vonzásában

A Föngyöskertbe több napra érkező látogatókat, erdei iskolásokat, valamint a térségbe más céllal érkező turistákat, kikapcsolódni vágyó családokat Felcsút Szúnyogpusztán 2013-ban épült Táltos Csikó Turistaházban tudjuk elszállásolni.

A szállás Felcsút Szúnyogpuszta majorban található, a Vértes-hegység keleti lábánál, paraszti hangulatú környezetben. Az épületben összesen 30 férőhely található. A szállóvendégeket 6-8 ágyas, szobánként külön mosdóval és zuhanyzóval, valamint közös kiskonyhával ellátott szobák várják tavasztól őszig. Sportolási lehetőséget a szállóvendégeknek a Turistaház melletti  gyepes játéktér biztosít. A szállás mellett parkolási lehetőség biztosított.

A kikapcsolódni vágyóknak programajánlatok a fentebbi menüpontokban és az ajánlott térségi látnivalóknál olvashatók.
Föngyöskert szállás


Szállásdíj*

Nyári időszakban
(ápr.15.-szept.15.):

3.500,- Ft/fő/nap

   

*2017/18-es tanév

Szállásfoglalás

A szállásfoglalás az alábbi ürlapon, ill. a bognarirenirisz@gmail.com e-mail címen keresztül lehetséges.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Üzenete:
Biztonsági kód: CAPTCHA
 

Étkezés

Meleg étkezésre ebédre és vacsorára nyílik lehetőség, helybe kiszállítva az Alcsútdobozi Vendéglőből kedvezményes, alacsony áron.
 

Megközelítés

A Turistaház a Föngyöskerttől 10 km-re található. A Gyógynövénypark a szálláshelytől a Bicske és Székesfehérvár viszonylatban közlekedő helyközi busszal a 811-es számú útról egyszerűen megközelíthető. A busz a Föngyöskert főbejáratánál áll meg (Vértesacsa-Szőlőhegy buszmegálló), a szálláshely pedig pár perc gyaloglással a Felcsúti buszmegállótól (Felcsút-Alcsútdoboz vasúti állomás bejárat buszmegálló) megközelíthető.